Logo

Pasta med ærter og flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med ærter og flødesauce

 

Nye ærter smager af forår og sommer. Nyd dem med skønne krydderurter og pasta som vegetarisk middagsmad.

4 personer. Arbejdstid: 20 minutter. Stege-/kogetid: 10-12 min.

#

400-500 g spaghetti

2 fed hvidløg

2 spsk olie

3 dl fløde

250 g friskbælgede ærter eller fine frosne

75-100 g parmesanost

salt og peber

½ bundt bredbladet persille

2-3 stilke salvie

Tilbehør: salat

*

Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog.

Kog spaghettien efter pakkens anvisning, der må gerne være lidt bid i den.

 

Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.

Steg dem på en pande med olie i 30 sekunder - det må ikke brune.

Tilsæt fløde og ærter og lad det småsimre i 3 min.

Tilsæt 50 g friskrevet parmesan til saucen, og smag til med salt og peber.

 

Dræn pastaen for vand, og vend den i saucen sammen med friskhakkede krydderurter.

Gem lidt til pynt.

 

Server pastaen med friskrevet parmesanost og lidt krydderurter, og giv evt. en grøn salat og brød til.

 

TIPS: Du kan toppe pastaretten med sprødstegt bacon eller skinke.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her