Logo

Pasta med spinat, bacon og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med spinat, bacon og oliven


Nyd en nem og lækker pasta-ret midt i mellem at det går løs med julemad og julegaver.

Arbejdstid: 25 min. Koge-/stegetid: ca. 15 min. 4 personer

 

#

300 g frisk spinat

100 g tørsaltet bacon

3 spsk olie

2 fed hvidløg

1 bundt forårsløg

1 tsk citronskal (økologisk)

salt og peber

100 g sorte oliven med sten

500 g frisk pasta (fx pappardelle eller fettuccine)

evt. 1 rød chili

evt. friskrevet parmesan

*

 

Skyl spinaten grundigt i en stor balje med rigeligt koldt vand.

Tag spinaten op, og lad den dryppe af i en sigte.

Skær bacon i strimler, og svits dem gyldne i en stor gryde.

Læg dem på en tallerken.

 

Kom olie i gryden, og svits spinaten, til den falder sammen.

Det er kun godt, hvis der er lidt væske.

Tilsæt finthakket hvidløg, forårsløg i skiver og fintrevet citronskal.

Smag til med salt og peber.

 

Kog pastaen i en stor gryde med letsaltet vand efter pakkens anvisning.

Dryp den kogte pasta af i en sigte, og vend den hurtigt sammen med den varme spinat.

 

Vend bacon og oliven i pastaen, og server straks.

Drys evt. finthakket chili og parmesan på toppen.

 

TIPS: Server evt. citronbåde til pastaen til at dryppe over hver portion. Hvis du smager spinaten til med citron i gryden, mister den lynhurtigt sin friske, grønne farve.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her