Logo

Rissalat med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rissalat med kylling

 

Fyldig hverdagssalat, der smager vidunderligt og eksotisk af fremmede himmelstrøg.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

2-3 dl kogt ris

6 skiver bacon

½ stegt kylling

1 rød peberfrugt

2 hårdkogte æg

8 sorte, stenfri oliven

1 spsk persille

 

Marinade:

1 lille løg

4-5 spsk olie

2 spsk citronsaft

2 spsk finthakket kørvel

salt og peber fra kværn

*

1. Hak løget fint og bland det med olie, citronsaft og kørvel.

Smag marinaden til med salt og peber og hæld den over risene i en stor skål.

2. Steg baconskiverne på en pande, til de er sprøde.

Knus dem ned på en tallerken.

3. Fjern skind og ben fra den halve kylling og skær kødet i mundbidder.

Bland kyllingekødet med risene.

4. Skrab kernerne ud af peberfrugten og skær frugtkødet i terninger.

Vend peberterninger, oliven og den knuste bacon i salaten.

Skær æggene i både.

5. Pynt med æggebåde og hakket persille.

6. Retten serveres som middagssalat, evt. med lune flûtes til eller friskbagt brød.

Spis ost som efterret.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her