Logo

Tarteletter med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarteletter med kylling

 

Her er en tarteletopskrift med klassisk fyld. Med kyllingebryst i stedet for en hel kylling, er det hurtigt at lave.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge-/bagetid: ca. 20 min.

#

8 færdigbagte tarteletter

2 kyllingebryst

8 grønne asparges

3 dl vand + ½ tsk salt

8 små snackgulerødder

100 g fine grønne ærter (evt. frosne)

 

Stuvning:

50 g smør

3 spsk hvedemel

3 dl kogevand fra kyllingen

1 dl piskefløde

1 spsk citronsaft

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør:

1 håndfuld friske dildduske

citronbåde

*

 

Rens de grønne asparges, og knæk enderne af.

Læg enderne i en gryde med 3 dl vand og salt, og bring i kog.

Læg kyllingebrysterne i gryden, læg låg på, og skru ned.

Lad kødet dampe i 10-15 min., til det er akkurat gennemvarmt.

 

Tag kødet op af gryden, og si aspargesenderne fra.

Kog små stykker gulerod i 4-5 min. i kogevandet. og tilsæt stykker af asparges de sidste 2-3 min. af kogetiden.

Smelt smørret i en gryde, rør melet i, og bag det igennem under omrøring.

Tilsæt gradvist kogevandet gennem en sigte.

Kog stuvningen i 3-4 min. under piskning.

Pisk fløden i.

 

Riv kyllingekødet i små stykker, og vend det i stuvningen sammen med gulerødder, asparges og ærter. Varm forsigtigt igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.

 

Fyld den varme stuvning i lune tarteletter, og drys med dild.

Server straks med citronbåde.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her