Logo

Tortellini i grønsagsbouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortellini i grønsagsbouillon

 

Når det skal gå stærkt, og du ikke vil gå på kompromis med smagen. Husk at servere din tortellini med rigeligt revet parmesan.

4 Personer. 20 Minutter.

 

# Ingredienser

2 tortellini med ricotta og spinat

2 grønsagsbouillonterninger

olie

parmesanost


* Tilberedning

1. Kom ca. 1,5 l vand i en gryde og kog op med bouillonterninger.

2. Kog tortellini heri efter anvisning på emballagen.

3. Server tortellini i bouillon i dybe tallerkener.

4. Dryp olie over og drys med osten.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her