Logo

Varmrøget ørred med citron-grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varmrøget ørred med citron-grønsager

 

Dejlige sommergrønsager er sauteret i olie og smagt til med citron. Serveret med lidt varmrøget fisk udgør det et dejligt sommermåltid.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min. (Ikke fryse-egnet) (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

250-300 g varm røget ørred (eller laks)

1 lille løg (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

1-2 spsk olie

1 fennikelknold

½ spidskål

1 citron

125 g friske ærter

1 bdt persille havsalt og peber

 

Tilbehør:

kartofler eller brød

*

 

Sauter finthakket løg, hvidløg og ¼ tsk havsalt i olien ved svag varme i ca. 10 min. (Det må ikke brune).

 

Rens fenniklen, halver den og skær stokken ud.

Snit fenniklen i tynde strimler.

Rens kålen, skær stokken ud og snit kålen groft.

Vend fennikel i gryden og lad simre 5 min.

Tilsæt spidskål, vend rundt og varm igennem.

Tilsæt 2-3 spsk citronsaft og lad grønsagerne simre 2 min - spæd evt. med en smule vand.

Tilsæt ærter og persille og smag til med salt og peber.

Anret i dybe tallerkener med stykker af varm røget ørred og giv brød eller friskkogte kartofler til - alt efter sult og anledning.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her