Logo

Chateaubriand sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

30 g hakkede skalotteløg 
30 g ituskårne champignon
125 g hvidvin
250 g kalvesky
125 g smør
timian
laurbærblade
estragon

* Tilberedning

De hakkede skalotteløg, en lille gren timian, et par laurbærblade, de ituskårne champignon og hvidvinen kommes i en kasserolle.
Når vinen er næsten indkogt kommes kalveskyen i kasserollen, og du lader igen indholdet koge, til der kun er 125 g tilbage.
Saucen tages af ilden, sies gennem musselin og tilsættes de 125 g smør, til hvilket der kan føjes lidt hakket estragon.
Serveres til stegt oksefilet eller "chateaubriand".


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her