Logo

Chilipesto 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bundt friske basilikum blade
½ kop pinjekerner
3 friske røde chili
¼ kop reven parmesan
½ kop olivenolie
saft fra ½ citron eller lime
 
Bland alle ingredienser i en blender.
Opvarm i en saucegryde, og server over pasta eller friskt brød.
Pesto kan fryses, men mister da nogle smagsnuancer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her