Logo

Grøn sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl piskefløde
1 dl små dildkviste
1 ½ dl cremefraiche 38%
2 æggeblommer
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
50 g ørredrogn

Blend fløde og dild i ca. 20 sek.
Kom cremefraiche i en lille gryde og varm den op til kogepunktet.
Rør æggeblommerne sammen i en skål.
Pisk lidt af den varme cremefraiche i æægeblommerne og hæld den derefter tilbage i gryden under stadig piskning.
Varm saucen op uden at den koger.
Tilsæt den "Grønne" fløde og varm saucen ignnem.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her