Logo

Gremolata af brøndkarse og marineret gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gremolata kan også tilberedes med persille eller halvt persille og halvt brøndkarse.
 
2 bdt afskåret hovebrøndkarse
2 fed hvidløg
200 g marineret gedeost, fx fra Tebstrup
Skal af en citron
Salt
 
Kom havebrøndkarse, hvidløg og citronskal i en blender og kør til en jævn masse.
Rør sammen med gedeost og smag til med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her