Logo

Mandelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort løg
1 fed hvidløg
2 spsk hakkede mandler
1 laurbærblad
2 flåede tomater
2 dl hvidvin
2 ½ dl hønsebouillon
salt
peber
Maizenamel

Hæld lidt olivenolie i en kasserolle, hak løget og svits det i olien, uden at det tager farve.
Hak de flåede tomater og hvidløget, og kom det i kasserollen.
Tilsæt laurbærbladet. Lad blandingen simre nogle minutter.
Hæld hvidvin og hønsebouillon i, og lad det hele snurre ved svag varme i 10 minutter.
Jævn med lidt Maizenamel.
Smag til med salt og peber og kom til sidst mandlerne i.
Lad det yderligere simre i 5 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her