Logo

Ymerdressing med merian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl ymer
½ dl piskefløde
1 tsk tørret merian
1 tsk groft salt
¼ tsk peber
1 spsk dijonsennep

Det hele røres sammen og smages til.
Er dressingen for tyk, tilsættes lidt mælk eller fløde.
Lad dressingen trække i køleskab nogle timer før servering.
Rør rundt i den lige før serveringen.

Servér fx. dressingen til en skål grøn salat blandet med ost og kogt skinke, skåret i terninger.
Salaten kan serveres som frokostret.
Dressingen kan også serveres til en skål blandet salat, der serveres til en kødret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her