Logo

Bøf med kikærtepuré og revet peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Personer

2 bøffer a 200 g (oksefilet)
200 g kikærter (vandet ud i et døgn)
Lidt revet peberrod
4 spsk olivenolie
Tern af røget spæk
Hakket salvie
Lidt hakket skalotteløg
3 majroer
2 spsk honning
½ dl balsamico
Lidt kalvebouillon
50 g smør
Bagte perleløg

Kog kikærterne i lidt mælk og vand. Purer når de er klar.
Kom dem i en gryde med olie og varm dem op. Tilsæt resten af ingredienserne.
Hold det varmt.
Tag majroerne, fjern top og bund og del dem i fire.
Kom dem i en varm gryde og rist dem gyldne på begge sider.
Tilsæt honning, balsamico og reducere væk. Tilsæt så fonden og glaser ind.
Sving smørret i og hold det varmt.
Ved serveringen kommes perleløg i og vendes rundt.
Steg bøfferne på begge sider og steg bøfferne 3 minutter på hver side.
Lad den trække og skær dem op.
Server med purerede majroer og lidt af glacen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her