Logo

Bøf stroganoff 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Oksefilet i strimler,
løg,
markchampignoner,
gule østershatte,
syrnet fløde,
persille,
sennepspulver, Colmans
sukker
portvin,
salt, peber, ca.
50. g smør
olivenolie.

Løg i skiver steges på panden i smør og lidt olivenolie. Skiveskårne markchampignoner og gule østershatte tilsættes sammen med lidt havsalt og friskknust peber.
1 tsk sukker og 2 tsk sennepspulver med top blandes med et skvæt portvin og hældes på panden.
På en anden pande brunes kødet lidt ad gangen ved kraftig varme og hældes over på panden med løg og svampe. Syrnet fløde tilsættes, og retten drysses med hakket persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chili tournedos el mejorel mejor = den bedste - Klassisk opskrift på god mad til en god aften - nem menu med...
• Oksemørbrad helstegtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsbrød med tzatzikiFredagens familiemiddag er et velkrydret farsbrød, som er en god variation af hakket kød....
• Chokoladeis - den letteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os