Logo

Bøffer med flødekogte tomater og hasselnøddepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bøffer af oksefilet
Olivenolie
4 tomater
½ dl rødvinseddike
3 dl piskefløde
salt og peber

50 g hasselnødder
1 potte frisk basilikum
2 dl olivenolie
1 fed hvidløg
50 g frisk parmesanost

Pasta
1 squash
Smør
1 usprøjtet citron

Flødekogte tomater:
Rids et kryds i hver af tomaterne og kom dem i kogende vand. Når skallen løsner sig (efter ca. 1 min.), fiskes tomaterne op, kommes i koldt vand og flås forsigtigt.
Skær tomaterne i kvarte og brun dem i olivenolie.
Hæld eddiken ved og lad den koge næsten helt væk.
Tilsæt fløden og lad saucen koge, til den tykner.
Smag til med havsalt og friskkværnet peber.

Pesto:
Nødder, basilikum, olie og hvidløg blendes, til pestoen er jævn.
Osten rives fint og vendes i. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.

Squash med citron:
Skær squashen i grove stykker og steg dem i smør.
Tilsæt saft og skal af citronen, kog godt igennem og smag til med havsalt og friskkværnet peber.

Bøffer:
Steg bøfferne ved høj varme ca. 3 min. på hver side.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her