Logo

Bacon-restegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bacon-restegryde

 

I dag skal du høre om en nem og lækker hverdagsret. En fornem ret, hvor der er brugt både bacon og yoghurtfløde i retten, til gengæld er der brugt bønner i tomat og en rest steg.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

100 g bacon i skiver

2 løg

2 fed hvidløg

lille rest okse- eller anden steg

1 ds (400 g) bønner i tomat

2 dl bouillon af terning

1-2 tsk Maizena mel

1-2 dl yoghurt naturel

citronpeber

*

1. Klip baconskiverne i små strimler ned i en stor gryde.

Svits dem, til de er sprøde.

2. Pil løgene, hak dem og svits dem i baconfedtet.

Pres hvidløgsfeddene over.

3. Skær kødet i lange strimler, der brunes med i gryden.

4. Tilsæt bønner med væde samt bouillon.

Bring det i kog og lad det simre i 10 min.

5. Rør maizenamelet ud med yoghurten.

Rør det i retten, og lad det simre et par minutter.

Smag til med citronpeber.

6. Til denne ret mager det godt med grønne bønner og grove pommes frites.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her