Logo

Balkanruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Balkanruller

 

Balkanruller, bosnisk Cevapcici. Opskrift på de krydrede og spændstige kødruller, cevapcici, som er Balkans svar på frikadellen.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

 

#

500 g hakket okse og kalvekød (meget magert)

2 løg

½ peberfrugt

2 fed hvidløg

1 spsk hvedemel

salt og peber fra kværn

1 tsk paprika edelsüss

olie til pensling

*

 

1. Rør kødet med finthakket løg og peberfrugt.

Tilsæt presset hvidløg, rigeligt peber, lidt salt og paprika samt melet.

Rør det til en fast fars, evt. kan tilsættes et par spsk koldt vand, hvis farsen ikke vil hænge sammen.

 

2. Form farsen til ruller, der pensles med olie og steges på den meget varme grillpande.

Ryst panden af og til, så rullerne beholder faconen og bliver pænt brune overalt.

Hold dem varme.

 

3. Til balkanrullerne kan serveres mini-løg og grill-tomater, der kan steges på samme pande.

En salat af røde og grønne peberringe samt tynde løgringe ville være dejligt til.

Kogte kartofler eller grovbrød passer til retten.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her