Logo

Franske hakkebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Franske hakkebøffer

 

Er der en sjat rødvin tilbage fra weekenden, så lad den sætte præg på hakkebøfferne.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1-2 løg eller rødløg

15 g smør

300-350 g magert, hakket oksekød

1 spsk frisk timian

1-2 spsk hvedemel

2 dl rødvin

½ dl piskefløde

salt og peber

 

Tilbehør:

kartofler og grønsager

*

PIL løgene og skær dem i tynde skiver.

Steg dem bløde på en pande med smør (8-10 min.)

 

ÆLT kødet sammen med finthakket timian, salt og peber og form det til 2 bøffer.

Vend dem i mel.

 

TAG løgene af panden (hold dem varme) og steg bøfferne 2-3 min. på hver side.

Tag bøfferne af panden (hold dem varme) og hæld rødvinen på.

Kog det igennem under omrøring og tilsæt fløden.

Kog det ind til passende konsistens og hæld saucen omkring bøfferne.

 

SERVER bøfferne med sauce, kartofler og grønsager.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her