Logo

Minutbøf med kryddersmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-700 g mør oksefilet i ganske tynde skiver,
hvidløgssalt.
1 citron.

200 g smør.
2 tsk syltede grønne peberkorn.
2 tsk engelsk sauce.
2 tsk dijonsennep.
1 spsk hakket persille.

Salat:
1 stort salathoved
2 spsk smør
8 forårsløg
1 peberfrugt
1 dl bouillon, salt peber.

Tilbehør:
Pommes frites.

Kryddersmør:
Rør alle ingredienserne til kryddersmørret godt sammen.
Rul det i plastfilm til en pølse og sæt den i køleskabet.

Bank kødskiverne med håndroden, krydr med salt og peber og steg dem
ganske kort tid på en glohed pande.
Bøfferne må ikke stege mere end højst et minut i alt.
De må ikke blive tørre, derfor er kødets kvalitet vigtig.

Salat:
Smelt smørret i en gryde.
Del forårsløgene på langs og steg dem sammen med strimlet peberfrugt
2-3 min.
Blandingen må ikke brune.
Tilsæt bouillon og giv salatbladene et kort opkog lige før servering.
Smag til med krydderier.

Anret bøfferne med kryddersmør på citronskiver og server med
tilbehøret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her