Logo

Oksefilet i paprikasauce i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksefilet
salt
mild paprika
1 løg
1 ¼ dl hvidvin
2 ½ dl fløde
hvedemel
citronsaft

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Puds fileten af og gnid den godt ind med salt og paprika.
Læg kødet i den gennemfugtede stegesoen.
Pil løget og læg det ved siden af kødet.
Hæld hvidvin og halvdelen af fløden ved.
Steg fileten under låg ved 250 º i 45 minutter til 1 time.
Tilsæt resten af fløden og jævn evt. saucen, smag til med citronsaft.

Anbring evt. et stegetermometer midt i filetten, så temperaturen inde i kødet kan aflæses.
Hvis filetten ønskes gennemstegt skal termometret vise 68 º 62 º for middel, og skal filetten være rød må den kun blive 60 º.

Serveres med pommes frites og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her