Logo

Oksekød glaseret i sennep med creme fraiche- og peberrodsdip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette er et hurtigt alternativ til englændernes sædvanlige søndagsmiddag; roastbeef med peberrods sauce. Men uanset hvilken ugedag det er, skal der nok blive spist op.
 
Til 4 personer
450 g oksefilet skåret i 4 cm tern
2 spsk brun farin
2 tsk sennepspulver
salt og friskkværnet sort peber
Dip:
150 ml ymer, naturel
1-2 spsk fin peberrod
1 tsk hakket purløg
4 x 25 cm flade metal-pinde
 
Bland ymer, peberrod og purløg og stil dippen til side.
Kom kødet i et dybt fad og kom salt og peber over.
Rør sukker og sennepspulver sammen og drys blandingen over kødet, men sørg for, at alle stykkerne bliver godt dækket.
Spid kødet på spiddene og læg dem på grillen over mellemvarme kul i 4-5 minutter, idet du nu og da vender dem, indtil sukkeret er karamelliseret, men kødet stadig er råt i midten.
Server sammen med cremefraiche- og peberrodsdippen - og så kan du godt begynde at slikke dig om munden.               '

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her