Logo

Oksekød med peberrodssauce - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 45 min.

2½ kg oksetværreb eller spidsbryst
¾ spsk salt pr. l vand
2 tsk groft peber
2 porrer
2 gulerødder
1 tyk skive selleri
1 persillerod
suppevisk af: porretop og persillekviste

Peberrodssauce:
3 spsk smør eller margarine
3 spsk hvedemel
4½ dl suppe
reven peberrod
salt, peber

* Tilberedning

Kom kødet i trykgryden med vand der lige dækker.
Tilsæt krydderier, grønsager og suppevisk.
Luk for trykkogeren og bring den på tryk.
Lad det koge i 45 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag kødet op og si suppen.
Smelt smørret til saucen og rør det sammen med melet.
Spæd med 4 ½ dl af den siede suppe.
Smag saucen til med salt, peber og reven gulerod.
Træk benene ud af kødstykkerne og skær kødet i pæne skiver.
Server saucen til sammen med kogte kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (12 stemmer)
Siden er blevet set 5.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her