Logo

Pitabrød med kødsauce og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pitabrød med kødsauce og grønt

 

Opskriften er en dagen-derpå-ret. Brug resterne af kødsaucen som fyld i pita sammen med masser af grønsager.

4 personer: Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 30 min.

 

# Ingredienser

Pitabrød:

8 fuldkornspitabrød

1 agurk

2 peberfrugt

¼ icebergsalat eller spidskål

 

Kødsauce:

1 løg

2 gulerødder

2 stængler bladselleri

25 g bacon i tern

400 g hakket oksekød, svinekød, kalvekød eller kylling

1 ds. flåede eller hakkede tomater

1 ds. tomatkoncentrat

2 dl bouillon

2 tsk stærk chili krydderi

salt og peber

*

Pil løget, skræl gulerødder og skyl bladselleri.

Skær løg, gulerødder og bladselleri i små tern.

Kom baconternene i en gryde ved god varme og steg dem let gyldne.

Kom grønsagerne i og steg 2-3 minutter - rør jævnligt.


Kom kødet i og steg til det har skiftet farve.

Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat og bouillon (fx terning og vand).

Krydr med chili krydderi, salt og peber

Kog saucen ved lav varme ca. 30 minutter under låg.


Smag til med salt og peber.

Hvis saucen skal være tyktflydende, koges saucen ind under omrøring uden låg i ca. 10 minutter


Snit grønsagerne

Lun pitabrød efter anvisning på emballagen

Fyld pitabrød med kødsauce og grønsager

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her