Logo

Roastbeef med grillede aubergineruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roastbeef med grillede aubergineruller


Roastbeef er oksesteg af inderlår, culotte eller mørbrad, som oftest stegt således, at stegen er rød i midten. For at få den perfekte røde centrumfarve skal kernetemperaturen være 58C. Dansk udskæring af roastbeef er oftest fra inderlår.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 80 min.

 

# Ingredienser

Roastbeef:

1.2 kg roastbeef

2 spsk olie

salt og peber

*

Varm en pande godt op og kom lidt olie på

Brun roastbeefen på alle sider, så de får lidt farve og en begyndende stegeskorpe

Kom kødet i en bradepande, og kom det i en 200 °C varm ovn, gerne med et stegetermometer i

Steg kødet ca. 30 minutter. (45 minutter på 170 °C)

Hvis du bruger stegetermometer, skal kernetemperaturen være 58 °C, når stegen tages ud

Lad stegen hvile 20-25 minutter under et klæde

Skær kødet i skiver af ½ til 1 centimeters tykkelse og servér med fx:

 

Grillede aubergineruller med ostcreme

Bearnaisesauce - den nemme

 

Forslag til dessert: Citrontærte




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her