Logo

Ungarsk gullashsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

400 g skært oksekød i tern
2-3 løg
paprika
2-3 laurbærblade
1 l oksebouillon
4 spsk tomatpuré
ca. 6 kartofler i tern
salt, peber, oregano
 

* Tilberedning

Løg og paprika svitses, uden at løgene tager farve.
Oksekødet tilsættes og brunes.
Kom oksebouillon og tomatpuré over kød og løg.
Tilsæt ligeledes laurbærblade, salt og peber.
Lad retten simre under låg i ca. 40 min.
Herefter tilsættes kartoflerne i tern og retten simre i yderligere 20 min.
Smages herefter til med oregano.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 7.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her