Logo

Kalvekrebinetter med kapers, nye kartofler og mormorsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvekrebinetter med kapers, nye kartofler og mormorsalat

 

En dejlig klassiker - her opdateret med kapers og kørvel, og i stedet for brun sauce, serveret med nye kartofler og en frisk mormorsalat.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8-10 min.

#

Krebinetter:

600 g hakket kalvekød

1 løg

1 citron (øko)

1 æg

2 spsk kapers

1 bundt kørvel

salt og friskværnet peber

3 spsk hvedemel

25 g smør

 

Tilbehør:

¾-1 kg nye kartofler

1 stort hoved grøn salat

 

Dressing:

2 dl piskefløde

2-3 spsk citronsaft

2 spsk sukker

salt og friskkværnet peber

*

Bland det hakkede kalvekød med finthakket løg, fint revet citronskal, æg, hakkede kapers og hakket kørvel.

Krydr med salt og peber, og lad farsen hvile i køleskabet i 30-60 min.

 

Skrub kartoflerne rene, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 min.

Sluk for varmen, lad dem trække møre under låg i 8-10 min. Hæld vandet fra.

 

Skyl salaten, slyng den tør, og del den i mindre stykker.

Bland fløde og citronsaft sammen, og smag til med sukker, salt og peber.

 

Form farsen til 4 krebinetter.

Vend dem i hvedemel, og steg dem i smør på en varm pande i 4-5 min. på hver side - til de er gennemstegte.

 

Server kalvekrebinetterne med kartofler, grøn salat og mormordressing.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her