Logo

Kalveruller Cordon Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalveruller Cordon Bleu

 

Cordon bleu er en klassiker, der aldrig er til at gå fejl af. Det smager så englene synger - her som grillstegte ruller

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 40 min.

 

#

4 tynde kalveschnitzler

4 skiver kogt skinke

4 skiver emmentaler ost

1 kvist timian eller estragon

peber fra kværn, salt

olie til pensling

*

1. Bank kødskiverne med hånden, så de bliver lige tynde over det hele.

Læg en skive skinke og en skive ost på hver.

Gnid timian eller estragonkvisten mellem fingrene over kødet og drys med peber.

Rul kødet sammen til pæne ruller, der ombindes med bomuldsgarn.

 

2. Rullerne pensles med olie og grilles i god afstand fra gløderne, 10-12 cm.

Vend dem ofte.

De skal have 15-20 min. alt efter, hvor tykke de er.

Derefter drysses med salt.

 

3. Kalverullerne serveres fx med grønærter smagt til med frisk mynte.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her