Logo

Æbleflæsk 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gammeldaws
400-500 g stegeflæsk i skiver,
ca. 1 kg spiseæbler
lidt sukker.
Evt. løg i skiver

Flæsket skæres i tern. og steges som til stegt flæsk.
Æblerne skæres – Uskrællede - i tynde snitter, der steges møre i lidt af fedtet fra flæsket.
De smages evt. til med lidt sukker. Og serveres ved siden af flæsket.
Evt. løg brunes let og lægges hen over flæsket. Groft rugbrød serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her