Logo

Ævle i pande med løgsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskrift kommer fra området omkring Faaborg.
 
500 g æbler
500 g røget flæsk
4 løg
Hvedemel, salt og peber
Tilbehør: Kartofler
 
Flæsket steges.
Æblerne skæres i stykker med skræl og steges møre i noget af fedtet.
Løgene brunes i en anden pande i noget af fedtet fra flæsket.
Når de er brunede, koges panden af med kartof­felvand og saucen jævnes med hvedemel og smages til med salt og peber.
Æbleflæsket spises med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her