Logo

Baskisk æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baskisk æggekage

2 løg

3 peberfrugter

3 spsk (oliven)olie

1 spsk smør eller margarine

8-10 modne tomater

1 fed presset hvidløg

6 æg

salt

klippet persille

Tilbehør: kogt, røget skinke og brød

*

Hak løg og rensede peberfrugter groft og lad det snurre lidt i en blanding af olie og smør eller margarine.

Lad det ikke tage farve.

Halver tomaterne og skrab kernerne ud.

Kom tomaterne på panden sammen med presset hvidløg og lad det hele snurre, til tomaterne begynder at falde sammen.

Skub det frem og tilbage.

Pisk æggene sammen med salt og hæld dem i panden.

Bag æggekagen netop færdig - løft her og der i den.

Drys med klippet persille og server retten straks med kogt, røget skinke og brød til.

Tips: I Baskerlandet spises æggekage også lagt på brødet. Og helst med baskerhue på.

Baskisk æggekage

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her