Logo

Blomkålsgryde med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålsgryde med skinke er en gryderet, der er nem og hurtig at lave til aftensmad for hele familien. Retten kan også sagtens laves med andre typer kød, for eksempel en rest pølse. Velbekomme.

 

1 stort blomkålshoved
¼ kg små løg
fedtstof til stegning
1 dl vand
3-4 tomater
salt
peber
250 g kogt skinke eller bov
1 bdt persille

*


Svits de pillede løg i fedtstof i en gryde.
Tilsæt vand og tomater skåret i både.
Del blomkålen i buketter og kom også dem i gryden.
Krydr med salt og peber.
Lad det koge under låg i 10 min.
Kom skinketerninger i og varm det igennem.
Smag til og drys med rigeligt hakket persille.
Serveres med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her