Logo

Champignoner bagt med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende tilbehør med champignon, flødeost og lufttørret skinke. Hvis man vil have ekstra smag i retten kan man bruge hvidløgsflødeost, som gør retten meget lækker.

 

 

6 store champignon
ca. ½ pakke flødeost evt. Philadelphia hvidløg & urter
6 skiver lufttørret skinke
evt. frisk basilikum
 
Skyl og tør champignonerne.
Skær stilkene af champignonerne og hak dem fint.
Hvis du bruger flødeost natural, skal du hakke basilikum efter behov og blande det i smøreosten.
Bland stilkene med smøreosten, udelad evt. noget, hvis der er for meget i forhold til osten.
Fyld så champignonerne med smøreost, gerne over kanten hvis der er rigeligt.
Rul en skive skinke omkring hver champignon.
Bages i ca. 20 min. ved 200°C (varmluft) - skinken skal være sprød.


Tips: Hvidløget i smøreosten giver en god smag. Hvis man har noget skinke til overs kan man skære det i mindre stykker og fylde i smøreosten. Champignonerne kan også være mindre, så kan man evt. bruge mindre stykker skinke omkring dem. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her