Logo

Cordon bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 10-15 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4 store skiver svine- eller kalvekød
4 skiver røget skinke
4 tykke skiver ost
æg og rasp
salt og peber
fedtstof til stegning

Tilbehør:
smørstegte
champignoner
blomkål
gulerødder
evt. pandesky

Lad slagteren skære en lomme i hver skive kød.
Læg skinke og ost heri og hold det sammen med en kødnål.
Vend skiverne i sammenpisket æg og rasp.
Krydr dem med salt og peber og steg dem i fedtstof på panden, 6-8 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her