Logo

Dåhjort med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g dåhjortesteg
200 g champignoner
50 g røget flæsk
4 løg
4 spsk olie
4 spsk cognac
salt
peber

Kødet spækkes eller barderes. Marineres herefter 30 min. i cognac, salt og peber.

Brunes nu i stegegryde og småsimrer herefter 120 min. under låg. Champignon og løg dampes møre i marinaden.

Stegen skæres i skiver og champignoner og løg lægges over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her