Logo

Duer i hedvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 unge duer delt i kvarte
2 spsk olivenolie
2 løg i små tern
4 stilke bladselleri i små tern
3 gulerødder i små tern
3 skiver parmaskinke i små tern
1 fed knust hvidløg
1 laurbærblad
3 kviste timian
2 salvieblade
2 ½ dl hedvin
½ l bouillon

Steg duerne i olien, ca. 5 min. på hver side.

Tag dem op og krydr dem med salt og peber.
Sauter løg, bladselleri og gulerødder i samme gryde, til løgene er klare ca. 5 min.

Tilsæt skinke, hvidløg, duer, krydderurter og vin.
Lad vinen koge i 2 min. og tilsæt så lidt bouillon og læg låg på.

Lad retten simre for svag varme, til duerne er møre, ca. 40 min.
Spæd med lidt mere bouillon under kogningen.

Smag til med salt og peber og server duerne med brød, kartofler eller ris.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her