Logo

Ekstra kraftig suppe i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hakket oksekød
1 lille stykke mager skinke eller hønsekød
1 kop grønsager fintsnittede (selleri porre gulerødder)
hakket persille
1 æggeblomme

lidt salt

Hakket kød, hønsekød eller skinke kommes i gryden sammen med grønsager og 4 kopper vand.
Luk gryden og kog ca 10 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Smag suppen til med salt, tilsæt æggeblommen og drys med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her