Logo

Fasan i kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fasaner (eller 3 høner)
4-6 tynde skiver fersk flæsk
150 g bacon
50 g smør
1 lille hvidkålshoved
1 tsk letknuste enebær
½ tsk stødt timian
3-4 dl bouillon

Fasanerne ombindes med spækskiverne.

Bacon snittes i terninger og svitses i lidt smør og heri brunes fasanerne.

Hvidkålen snittes i grove strimler og gulerødderne i mindre stykker.

Begge dele pakkes tæt om fasanerne med krydderierne drys set imellem.

Når kålen er faldet lidt sammen, hældes den kogende bouillon i gryden. Væden må kun nå halvt op om kålen.

Læg låg på og lad det simre i ca. 1 time. Rør en gang imellem.

Hvis nødvendigt tilsættes lidt væde.
Kålen anrettes i et varmt serveringsfad og fasanstykkerne fordeles ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her