Logo

Marinerede svinekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter.
Marinade:
2 dl olie.
2 spsk tomatpure.
1 tsk sød, udrørt sennep.
saften af ½ citron .
salt, peber.
smør/margarine til stegning.

Pisk marinaden sammen og hæld den over de rå koteletter i en skål eller et fad. Lad dem stå og trække i cirka 2 timer. Tag dem op, brun dem og gennemsteg dem i smør/margarine. Kog panden af med vand og smag denne sky til med lidt af marinaden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her