Logo

Melonsuppe med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kinesisk vintermelon (eller agurker)
100 g kogt skinke
1 ¼ l hønsebouillon
1 spsk frisk ingefær i tynde skiver
2 forårsløg i tynde skiver
1 ½ spsk lys soyasauce

Melonen skrælles, skæres i skiver og derefter i 4 cm. tern.
Skinken skæres i lange tynde strimler.

Bouillonen bringes i kog i en gryde.
Varmen dæmpes og melon, ingefær, forårsløg, og soyasauce simrer i 2. min., eller til melonen er mør.
Tilsæt skinke, simrer endnu 1 min. eller til suppen er gennemvarm.

Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her