Logo

Minestrone 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe

125 g røget skinke
2 gulerødder
200 g frosne ærter
1 stykke selleri
1 porre
2 kartofler
1 løg
2 spsk olivenolie
12 dl vand
2 bouillonterninger
2 spsk tomatpuré
1 fed hvidløg
3 dl pasta
1 tsk basilikum
1 dåse flåede tomater
salt & peber

Skær skinken i små terninger. Rens og skyl grønsagerne og skær dem i små terninger eller riv dem på den grove side af et rivejern.
Svits skinken og grønsagerne et par minutter i olien.
Tilsæt vand, bouillonterninger, tomatpuré, presset hvidløg og basilikum. Kog ved svag varme i ca. 20 min. Tilsæt pastaen og kog efter tidsangivelsen på pakken.
Hak tomaterne og kom dem i suppen. Smag til med salt og peber.
Serveres med reven parmasanost og hvidt brød eller flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her