Logo

Morgenpandekager med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
125 g hvedemel
1 knsp. salt
1 æg
3 dl mælk
fedtstof til bagning

Fyld:
25 g smør
½ løg
50 g champignon
2 spsk Hvedemel
2 ½ dl mælk
100 g kogt/stegt kyllingekød
25 g kogt skinke

Sigt hvedemel og salt ned i en skål.
Pisk ægget og 1 ½ dl mælk i.
Pisk mere mælk i, til dejen har den rette pandekage konsistens.
Smør en pande og bag pandekagerne over rask varme.
Hold dem varme.

Til fyldet hakkes løget og de rensede champignon fint.
Smelt smørret i en kasserolle.
Svits løg og shampignon.
Rør melet i.
Spæd med mælken, til saucen er tyk og jævn.
Lad den koge i 3 minutter.

Hak kyllinge- og skinkekødet fint og kom det i saucen, der smages til med salt og peber.
Fordel fyldet på 4 pandekager.
Rul dem op og server straks.
De overskydende pandekager kan fryses med smørrebrødspapir imellem.
Optøningstid ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her