Logo

Omelet med sprød skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet med sprød skinke

 

En lækker omelet er hurtig mad til en eller to personer. HUSK: En omelet skal nydes helt frisklavet.

1 person. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca. 12 min.

 

#

Omelet:

2-3 æg (delt i blommer og hvider)

2-3 spsk. mælk

lidt salt og friskkværnet peber
15 g smør

 

Tilbehør:

2-3 skiver lufttørret skinke
2 små tomater

125 g markchampignon

1 dusk frisk merian (eller et lille drys tørret)

Tilbehør:
brød

*

 

Steg skinkeskiverne sprøde på en slip let pande -1-2 min. på hver side.

Dryp dem af på et stykke køkkenrulle.

 

Rens svampene og skær dem i kvarte.

Skyl tomaterne, og skær dem i halve.

Steg dem på panden, og krydr med salt, peber og merian.

 

Pisk æggeblommerne sammen med mælk, og krydr med salt og peber.

Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i æggeblommerne.

 

Smelt smør på en slip let-pande.

Hæld æggemassen på panden, læg låg på, og dæmp til svag varme.

Steg i 8-10 min.

 

Fold omeletten sammen på midten, og nyd omeletten sammen med den sprøde skinke, svampe, tomater og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her