Logo

Orange-koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Orange-koteletter

 

Denne opskrift er inspireret af den klassiske 'koteletter i fad', og derfor kan du gå efter hvad de lige har i butikken, når du er ude at handle.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 minutter

#

6-8 tynde koteletter

1 tsk hvidløgssalt

peber fra kværn

1 ds (ca. 1 dl) frossen orange juice

1 ds (225 g) majs

2 spsk stegte løg

2 spsk farin

30 g smør

*

1. Læg koteletterne i et ovnfast fad, der stilles i en varm ovn (200-250 °C) i 5 min.

2. Tag fadet ud af ovnen.

Drys kødstykkerne på begge sider med hvidløgssalt og peber.

3. Hæld den frosne juice i en kande.

Tilsæt samme mængde kogende vand og rør, til juicen er opløst.

4. Hæld væden fra majsene, der fordeles i bunden af det smurte fad.

Læg koteletterne taglagt over majsen og drys med stegte løg og farin.

Hæld orange juicen over og fordel resten af smørret i klatter over retten.

5. Stil fadet tilbage i ovnen ved 200 °C i 20-25 min., til kødet er mørt.

6. Serveres i fadet med løse ris til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her