Logo

Pandekager med fyld af skinke, spinat og hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Med disse fyldte pandekager sniger der sig et velsmagende, sundt og fedtfattigt måltid ind i dit køkken. Disse fyldte pandekager smager bare godt og er milde og mættende for hele familien ...

Med disse fyldte pandekager sniger der sig et velsmagende, sundt og fedtfattigt måltid ind i dit køkken. Disse fyldte pandekager smager bare godt og er milde og mættende for hele familien.

 

8 små madpandekager

½ rødløg
1 porre
2 fed hvidløg
1 spsk olie
100 g spinat
½ tsk revet muskatnød
salt og peber
150 g kogt skinke
100 g hytteost

 

1. Skær løget i tynde både, porren i tynde skiver og hvidløg i meget tynde skiver.

 

2. Varm pandekagerne i 1 mikroovn eller 4-6 min. i almindelig ovn ved 200°C.

 

3. Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 minutter.

 

4. Kom spinaten og skinken på og lad det lige falde sammen, krydr med muskatnød, salt og peber.

 

5. Fordel spinatfyldet og hytteost i pandekagerne.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her