Logo

Pastagryde med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta - vælg den bedste
8 blegselleristænger
500 g gulerødder
½ dl olivenolie
150 g kogt skinke i tern
2 ½ dl svinekødkraft (terning)

Kog pastaen i vand tilsat lidt salt.
Snit blegselleristænglerne i mindre stykker.
Skræl gulerødderne og skær dem i terninger.
Varm olien i en gryde og rist skinketerningerne til de er let gyldne. Bland selleri- og gulerodsterningerne imellem og lad dem
riste med nogle min.
Hæld kødkraften over og læg låg på og lad det koge i ca. 15 min.
Kom den kogte og afdryppede pasta i og varm det lidt igennem og krydr med salt og peber.
Serveres rygende var sammen med lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her