Logo

Raclette Cordon Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pr. person:
1 kalvekotelet (ca. 100 g )
1 tynd skive skinke
1 skive ost
smør

Steg koteletten på grillstegepladen i lidt smør på den ene side i omkring 2 minutter. Vend koteletten, læg en skive skinke og en skive ost over steg i yderligere ca. 4 minutter. Server, når osten er cremet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her