Logo

Rullesteg med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 afpudset slag, ca. 1200 g
300 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
100 g friske spinatblade eller ½ pk frossen, helbladet spinat
50 g kogt røget skinke
2 spsk rasp
½ tsk peber
1 ½ tsk tørret timian
1 ½ tsk salt
10 g smør

Saucen:
3 dl vand
2 dl rødvin
3 laurbærblade
2 tsk salt
6 fed hvidløg
½ tsk tørret timian
50 g kogt røget skinke
saucejævner

Bred slaget ud på bordet og dæk det med skyllede blancherede spinatblade.
Rør det hakkede kød med røget skinke, der er skåret i tern, rasp, salt, peber og timian til en fast fars. Dæk slaget med farsen.
Rul stegen sammen og snør den.
Brun rullestegen i smørret på alle sider i en gryde.
Tilsæt vand og rødvin sammen med laurbærblade, salt, upillede hvidløgsfed, timian og den røgede skinke.
Lad rullestegen simre ved svag varme i ca. 2 timer.
Vend den efter den første time. Si skyen, skum den og jævn den let.
Kog den godt igennem og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her