Logo

ukrainsk mørbradgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g røget flæsk
400 g svinemørbrad
4 løg
Salt
peber
1 ½ dl rødvin
2 syltede agurker
150 g syltede rødbeder
1 bundt persille
1 dl cremefraiche 18 %

Skær flæsket i strimler og kom det i en gryde og lad fedtet smelte fra. Skær mørbraden i strimler. Skær løget i tynde skiver. Brun mørbradstrimlerne i det varme fedtstof, tilsæt løgene og svits dem med. Krydr med salt og peber. Spæd med rødvinen og lad simre under låg i ca. 10 minutter. Lad de syltede agurker og rødbederne dryppe af og skær begge dele i fine strimler. Kom dem i gryden til kødet samt løgene og lad det simre 5 minutter. Hak persillen fint. Rør cremefraiche sammen med persille og smag til med ekstra salt og peber.

Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her