Logo

Torskehaler med flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskriften her stammer fra Helnæs, Sydvestfyn. Mæng­derne i opskriften afhænger lidt af, hvad man lige har ved hånden.
 
Nogle skiver røget flæsk
Torskehaler
Løg
Hvedemel
Eddike
 
Flæsket skæres i terninger og brunes på panden og tages fra.
Løgene snittes og torskehalerne vendes i hvedemel.
Begge dele steges og flæsketerningerne kommes tilbage på pan­den.
Fisken stænkes med lidt eddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her