Logo

Tortellini med flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. fløde
Pasta tortellini (gerne frisk)
Grønsager/frugt, fx: rød/grøn/gul peber i tynde skiver og ananas i tern
Bacon eller skinke i tern/strimler
Krydderi efter smag (blandes med fløden)
Revet ost
Stege margarine/olie
 
Forkog pastaen til den er blød  - 1 min hvis frisk pasta.
Smør et fad i passende størrelse med stegemargarine/olie.
Hæld den forkogte pasta i fadet, sammen med de ønskede
grønsager/frugter og kødet fx. bacon/skinke.
Hæld fløden over, så det lige knapt dækker ingredienserne, bland evt.
fløden med karry/paprika krydderi, eller hvad du nu vælger for ekstra
smag.
Rør det hele lidt rundt og sæt det i forvarmet ovn, ca. 200ºC.
Efter ca. 25-30 min begynder fløden at "klistre" (som alm. flødekartofler).
Drys det nu med revet ost, hvis det ønskes.
Lad retten varme videre til osten er gylden brun, og retten er færdig.
 
Tips: Det er en meget fri ret, så du kan stort set bruge de ingredienser du kan lide.
Serveres evt. med salat eller brød, da retten især pga. fløden kan være
lidt fed.
Frosne grønsager er også velegnet, og behøver ikke at blive tøet op, før de tilsættes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (20 stemmer)
Siden er blevet set 9.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her